Edukativna sredstava i slikovnice
za predškolski i ranoškolski uzrast

ONLINE POPUST OD 30% NA KOMPLETE SLIKOVNICA I EDUKATIVNE PAKETE!!!

ONLINE POPUST OD 20% NA POJEDINAČNA IZDANJA!!!

ONLINE POPUST OD 30-50% NA POJEDINAČNA IZDANJA NA ISTEKU ZALIHA!!!

Za firme i ustanove, u napomeni stavite pun naziv firme, pib, maticni broj, broj u crf-u ako ste budžetska ustanova, da bi bio napravljen racun sa Vašim podacima i uplata izvršena preko računa!!!

Važi celog oktobra 2021!!!

PORUDZBINA JE GOTOVA kada na kraju poručivanja POTVRDITE KUPOVINU i dobijete obaveštenje da će Vaša porudžbina biti prosledjena službi, nakon čega dobijete potvrdu na mejl koji ste stavili (proverite i spam ili nepoželjne!!!) PAKET SE SALJE ISTOG RADNOG DANA ZA PAKETE PORUČENE DO 12h, ILI NAREDNOG RADNOG DANA (ponedeljak do petka) ZA PAKETE PORUČENE POSLE 12h (pri čemu ako zakasni kurir može se desiti da i paketi između 12 i 14 h odu istog radnog dana).
DOSTAVA SE VRŠI NA TERITORIJI CENTRALNE SRBIJE I VOJVODINE BRZOM POSTOM D EXPRESS. ISPORUKA je uglavnom narednog radnog dana u odnosu na slanje paketa, ali desava se i da bude kasnije u zavisnosti od prepterećenosti na terenu kupca ili ako su neka manja mesta u pitanju. POŠTARINU ZA PORUDŽBINU PREKO 2000 DINARA PLAĆA PIKOM - IZNOS POŠTARINE BRZOM POŠTOM ZA PAKETE ISPOD 2000 DIN JE 200 DINARA.
NAČIN PLAĆANJA: POZEĆEM ili ukoliko želite prethodnu UPLATU NALOGOM na naš tekući račun u napomeni pri poručivanju zatražite INSTRUKCIJE ZA PALĆANJE
Naša izdanja u BIH po njihovom cenovniku možete nabaviti preko Knjižare Kultura putem mejla knjizarakulturabl@gmail.com ili telefona 00387-51-303-460.
Naša izdanja u Crnoj Gori po njihovom cenovniku možete nabaviti preko SVICCOM Budva putem mejla marija.becirovic@svicomm.com.

ALFA BETA GAMA didaktičke igračke
RADIONICE
LOGIČKE SLAGALICE, PUZZLE I UMETALJKE
MINI TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE
TVRDE SLIKOVNICE SA PROZORIMA I DELOVIMA
SLIKOVNICE BROŠIRANE
RADNI LISTOVI SA NALEPNICAMA
KNJIGE
POSTERI I KOLŽ PAPIRI
KVIZOVI
DIDAKTIČKE DRUŠTVENE IGRAČKE
KOMPLETI SLIKOVNICA
MAGNETI
EDUKATIVNI PAKETI - učenje kroz igru
NOVOGODIŠNJ PAKETIĆI


AIDT PIKOM Novi Sad, Laze Pacua 15,
021/472-4292, 063 480-292
www.pikom.co.rs, info@pikom.co.rs

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU
„AIDT PIKOM“/pikom.co.rs obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca. „AIDT PIKOM“/pikom.co.rs prikuplja samo neophodne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge.
Podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „AIDT PIKOM“/pikom.co.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. „AIDT PIKOM“/pikom.co.rs ne prodaje i ne iznajmljuje lične podatke trećim licima.


IZLAZ