Loading...
ONLINE POPUST OD 30% NA SVE KOMPLETE I 20% NA SVA POJEDINAČNA IZDANJA
O nama
Pikom je izdavačka kuća koja se bavi kreiranjem, proizvodnjom i izdavanjem edukativnih sredstava namenjenih deci predškolskog i ranoškolskog uzrasta.

Sva sredstva su radjena tako da su pre svega metodički dobro zasnovana. Njihova glavna odlika je pospešivanje logičkog mišljenja, ali i razvoj motoričkih sposobnosti, kao i upoznavanje sa pojmovima, koji su po uzrastima predviđeni. Sva sredstva su namenjena individualniom korisniku, ali većina njih može da se koristi kao društvena didaktiča igra. Svaka od tih igara, u zavisnosti od uzrasta je napravljena tako da pored neophodnog faktora sreće zbog dinamičnosti, ishod igre maksimalno zavisi od razmišljanja deteta.

Naša izdanja od 1997. godine, kada su prvi put izdata, do današnjeg dana neprekidno imaju na sve veći broj korisnika, kako u predškolskim ustanovama, školama, ustanovama za decu ometenu u razvoju, igraonicama tako i individualno kao kućna igračka.

Naša misija popularisanja didaktičke igračke je iz dan u dan sve uspešnija.

Poslednjih godina naša sredstva se prevode na druge jezike i isto tako uspešno nalaze svoje mesto u obrazovnim institucijama i u maloprodaji u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, a od dobijanja CE sertifikata i u Češkoj Republici i Slovačkoj.

Najveća potvrda uspeha jesu mnogobrojni korisnici koji su prezadovoljni sredstvima, pa preporučuju svojim prijateljima i kolegama, povećanje tiraža bez ikakvih marketinških akcija, osim učešća na adekvatnim sajmovima. Pored toga naša sredstva su dobitnici svih relevantnih priznanja koja se dodeljuju ovoj kategoriji proizvoda: DOBRA IGRAČKA od strane Prijatelja dece Srbije, NAGRADE i POVELJE DOBAR DIZAJN od strane Privredne komore Vojvodine, ZLATNA i SREBRNA TABLA od strane Sajma učila u Beogradu, NAGRADE Zaharije Orfelin i medalje Salona knjiga u Novom Sadu.

Pogledajte ponudu
Kvalitetni proizvodi

Iskustvo u radu preko 2 decenije.

Brza dostava

Dostavu obavlja kurirska služba D-EXPRESS.

Tehnička podrška

Budite slobodni da nas kontaktirate!